New Product - Puffy Pouch

Sunday, January 24, 2010


Amacam, cantik tak puffy pouch ni?
Actually, the pattern of this product was taken from Pink Penguin. Ni ialah cubaan pertama adik saya, Alang buat puffy pouch ni. So cute..kecik comel sesuai utk letak alat mekap, coins dan barang2 lain yang kecik2.
Bahagian dalam pouch. It uses velcro closure.
(Abaikan jahitan yg bersepah tu ye hehe)
Jahitan velcro kurang kemas kerana ni cubaan pertama Alang attach velcro pada fabric. Akan diperkemaskan lagi utk keluaran akan datang :)
Measurement: 5" (height) x 6" (width)
Berminat?

Tote Bag for my student, Zatil

Thursday, January 21, 2010

Tote bag ni diorder oleh my student, Zatil. Still waiting for it's owner to pick it up. Datang segera ye, Zatil. Kesian bag ni tunggu awak :P. Pattern bag ni sama je ngan tote bag sebelum ni yang saya buat utk Kak Nisa'.

Bahagian atasnya berzip dan got 1 zippered pocket and handphone pocket inside.


This clutch purse was ordered by my student, Aisha. Pattern clutch ni sama dengan clutch yang sebelum ni saya jahit cuma ukurannya sedikit lebar.

Bahagian dalam (lining) agak berkedut kerana saya guna iron-on interfacing dan gambar ni diambil sebaik sahaja selesai dijahit, so tak sempat lagi nak iron.

Cluth ni sesuai digunakan utk letak purse and henset.

This clutch is still with me becoz the owner tak dtg pick up lagi. For Aisha, datang jumpa saya tau.

Drawstring Pouch for Pn Suriana

This drawstring pouchwas ordered by Pn Suriana. Dah lama k'ana order tp baru last week berkesempatan buat utk k'ana. Sorry ye k'ana and thanks for ordering.




Shoe Bag Pn Asma

This shoe bag was requested by Pn Asma. Dah diberi pada tuan empunya bag 2 minggu lepas untuk dijadikan telekong bag.







New Product - Puffy Pouch


Amacam, cantik tak puffy pouch ni?
Actually, the pattern of this product was taken from Pink Penguin. Ni ialah cubaan pertama adik saya, Alang buat puffy pouch ni. So cute..kecik comel sesuai utk letak alat mekap, coins dan barang2 lain yang kecik2.
Bahagian dalam pouch. It uses velcro closure.
(Abaikan jahitan yg bersepah tu ye hehe)
Jahitan velcro kurang kemas kerana ni cubaan pertama Alang attach velcro pada fabric. Akan diperkemaskan lagi utk keluaran akan datang :)
Measurement: 5" (height) x 6" (width)
Berminat?

Tote Bag for my student, Zatil

Tote bag ni diorder oleh my student, Zatil. Still waiting for it's owner to pick it up. Datang segera ye, Zatil. Kesian bag ni tunggu awak :P. Pattern bag ni sama je ngan tote bag sebelum ni yang saya buat utk Kak Nisa'.

Bahagian atasnya berzip dan got 1 zippered pocket and handphone pocket inside.

Clutch Purse for my student, Aisha


This clutch purse was ordered by my student, Aisha. Pattern clutch ni sama dengan clutch yang sebelum ni saya jahit cuma ukurannya sedikit lebar.

Bahagian dalam (lining) agak berkedut kerana saya guna iron-on interfacing dan gambar ni diambil sebaik sahaja selesai dijahit, so tak sempat lagi nak iron.

Cluth ni sesuai digunakan utk letak purse and henset.

This clutch is still with me becoz the owner tak dtg pick up lagi. For Aisha, datang jumpa saya tau.

Drawstring Pouch for Pn Suriana

This drawstring pouchwas ordered by Pn Suriana. Dah lama k'ana order tp baru last week berkesempatan buat utk k'ana. Sorry ye k'ana and thanks for ordering.




Shoe Bag Pn Asma

This shoe bag was requested by Pn Asma. Dah diberi pada tuan empunya bag 2 minggu lepas untuk dijadikan telekong bag.