PSP Casing for Asma

Sunday, March 21, 2010

Update ----> Ni la customer kecik ku dgn PSP sling casing, Arfa.



Wahhh mmg bergaya si Arfa ni. Nanti gi jalan2 boleh la bawak PSP tu ye. Suit plak ngan topi pink tu hehe. Above pictures were taken by her ummi.


Untuk Arfa sebenarnya.. Sebab ummi nya duk risau Arfa asyik mengusung PSP tu ke hulu ke hilir. So dah ada PSP casing ni boleh la Arfa sling kat bahu, lebih selamat.





Model cilik bersama PSP casing

Tak sempat nak buat final touch lagi kat bag ni, Hakim dah sambar dulu. Berkenan sungguh Hakim kat bag ni hehe

Kat belakang tabir ---> Rafiq menangis nak rebut bag ni dr Hakim tapi Hakim sempat lagi bergaya dgn takde perasaan hahaha



Suka ye Hakim bag ni..
Nanti ibu buatkan satu tuk Hakim, tp takleh warna pink tau..



Seronok betul Hakim..
(tak kira gambar blur pun nak letak jugak hehe..
adalah susah nak snap gambar Hakim duk diam)



Jom tgk close-up PSP casing ni..





Asma request guna velcro je utk tutup bag ni tp dah syok jahit sy lupa hahaha..So end up guna magnetic closure sbb bila dah siap jahit sume dah susah nak jahit velcro tu. Takpe ye Asma..
Dan jugak bahagian dlm adalah berzip utk ciri-ciri keselamatan.



Detachable hook for the strap, so kalau tak nak sling boleh bukak je strap ni. Strap untuk sling sy buatkan adjustable, so that boleh adjust nak panjang ke pendek.



Dimension:
Height: 7.5"
Width: 4.75 "

Strap: 30" (adjustable)



Thanks for ordering, Asma. Hope Arfa will enjoy her new sling bag :P. Bubbye

1 comments:

Hidayah Hilman said...

comelnye bi...kain ni lawo ah....
putih selepuk hakim....sapa berkilat dahi.....

PSP Casing for Asma

Update ----> Ni la customer kecik ku dgn PSP sling casing, Arfa.



Wahhh mmg bergaya si Arfa ni. Nanti gi jalan2 boleh la bawak PSP tu ye. Suit plak ngan topi pink tu hehe. Above pictures were taken by her ummi.


Untuk Arfa sebenarnya.. Sebab ummi nya duk risau Arfa asyik mengusung PSP tu ke hulu ke hilir. So dah ada PSP casing ni boleh la Arfa sling kat bahu, lebih selamat.





Model cilik bersama PSP casing

Tak sempat nak buat final touch lagi kat bag ni, Hakim dah sambar dulu. Berkenan sungguh Hakim kat bag ni hehe

Kat belakang tabir ---> Rafiq menangis nak rebut bag ni dr Hakim tapi Hakim sempat lagi bergaya dgn takde perasaan hahaha



Suka ye Hakim bag ni..
Nanti ibu buatkan satu tuk Hakim, tp takleh warna pink tau..



Seronok betul Hakim..
(tak kira gambar blur pun nak letak jugak hehe..
adalah susah nak snap gambar Hakim duk diam)



Jom tgk close-up PSP casing ni..





Asma request guna velcro je utk tutup bag ni tp dah syok jahit sy lupa hahaha..So end up guna magnetic closure sbb bila dah siap jahit sume dah susah nak jahit velcro tu. Takpe ye Asma..
Dan jugak bahagian dlm adalah berzip utk ciri-ciri keselamatan.



Detachable hook for the strap, so kalau tak nak sling boleh bukak je strap ni. Strap untuk sling sy buatkan adjustable, so that boleh adjust nak panjang ke pendek.



Dimension:
Height: 7.5"
Width: 4.75 "

Strap: 30" (adjustable)



Thanks for ordering, Asma. Hope Arfa will enjoy her new sling bag :P. Bubbye

1 comments:

Hidayah Hilman said...

comelnye bi...kain ni lawo ah....
putih selepuk hakim....sapa berkilat dahi.....

Post a Comment